Wie in 2018 met zijn hond op vakantie wil gaan en op zoek is naar een fantastisch honden vakantie adres in Nederland, moet zeker eens gaan kijken bij de mogelijkheden die een honden vakantie in Zeeland biedt.

Op de stranden van Veere, Kamperland en Vrouwenpolder ( Noord-Beveland ) zijn bijna het hele jaar door honden op het strand toegestaan, terwijl in honderden vakantiehuizen en vakantiebungalows van onder andere de verhuurders Roompot vakantieparken en Ruiterplaat vakanties honden zijn toegestaan.  Soms zijn er in de vakantie bungalow met hond zelfs 2, 3 of 4 honden welkom. Een ideale optie om een vakantie met hond in het mooie Zeeland te boeken.

Vakantie met hond aan zee in Zeeland.

Wie van de zon, zee en strand houdt, zit in Zeeland ook met een honden vakantie goed. De stranden in Zeeland en met name Noord-Beveland zijn schoon en breed. De blauwe vlag toont aan hoe schoon de stranden zijn. Veel hondvriendelijke vakantiehuizen in Zeeland liggen in de buurt van de zee en soms paar op 50 meter van de kust. Ideaal voor een vakantie met hond aan zee.

Het Veerse Meer, ook ideaal voor een vakantie met hond.

Ook liggen een aantal vakantiehuizen en vakantie villa's waar honden zijn toegestaan aan het Veerse Meer, ook een fantastische plek voor een vakantie met hond aan het water.

Weet jij nog mee leuke honden vakantie plekken aan zee?

Vertel het ons, want iedere baasje en hond verdient een ontspannende vakantie!  Ook voor bijvoorbeeld een vakantie met hond op de Veluwe!