Vuurwerkvrije vakantieparken, boek een vuurwerkvrij vakantiepark.

Vind hier vuurwerkvrije vakantieparken.

De jaarwisseling 2018/2019 komt er aan, een periode waarin er veel vuurwerk wordt afgestoken. Veel honden zijn erg bang voor knalvuurwerk, raken in paniek en schieten in de stress. Een periode waarin onze huisdieren zoals honden, katten en paarden het zwaar te verduren hebben.  Een vuurwerkvrije vakantie met hond is dé oplossing.

Vuurwerkvrije vakantieparken vinden.

Vuurwerkvrije vakantieparken die ook huisdiervriendelijk zijn.

Steeds meer vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland zijn geheel vuurwerkvrij. Dat betekent dat er op het hele vakantiepark geen vuurwerk afgestoken mag worden. Omdat deze vuurwerkvrije vakantieparken ook nog eens hondvriendelijk zijn en er per bungalow of vakantiehuisje, 1, 2 of 3 honden worden toegelaten, is dit ideaal voor een vakantie met hond. 

Ook voor een weekend met de hond tijdens Oud en Nieuw is het er goed vertoeven.  Ook met kerstmis mogen op deze vakantieparken geen vuurwerk worden afgestoken. Een vuurwerkvrij vakantiepark is een veilie plek voor hond en baas want ook veel mensen storen zich aan de overlast die vuurwerk, overmatig drankgebruik en herrie met Oud en Nieuw met zich mee brengt.  Heb jij één of meer honden en weet je een leuk vuuwerkvrij vakantiepark welke niet op de lijst vuurwerkvrije vakantieparken staat?? Meld het ons, dan kunnen nog meer hondenbezitters genieten van een vuurwerkvrije oud en nieuw.

Vuurwerkvrije vakantieparken voor paarden bezitters.

Heb jij een paard en weet je een vakantiepark met paardenboxen welke ook vuurwerkvrij is?? Wij zijn naast nieuwe vuurwerkvrije vakantieparken voor honden ook op zoek naar vuurwerkvrije vakantieparken voor een vakantie met paard. Ook paarden raken gestressd door vuurwerk en een verblijf op een plek zonder vuurwerk, geeft de paarden veel rust.

Post was bewerkt op 20-12-2018 07:19 door Hans